Computer Numerical Control

CNC slibning

Vi hos VMV-Teknik styrer alle opgaver sikkert gennem processen med vores faglige viden og professionelle tilgang til projektmodning, produktudvikling og produktionstekniske indsigt. Vi håndterer næsten alle seriestørrelser og alt fra opmåling og konstruktion til værktøjsfremstilling og værktøjsvedligeholdelse.

CNC slibning?

CNC (Computer Numerical Control) er en referenceramme til produktionsmaskiner, der ved hjælp af computere kan fremstille ensartede og komplekse dele i materialer som metal. Materialets bearbejdning styres præcist af computeren, der kan konvertere tal og tegninger til koordinater ved hjælp af computerprogrammer. Hos VMV-Teknik har vi stor faglig viden, og kan hjælpe med de fleste opgaver indenfor CNC slibning. Har du nogle specielle opgaver, kan vi for det meste også finde en løsning sammen. Vi står klar til at hjælpe dig, og yde den bedste service. Kontakt os og book et møde allerede i dag.

Hvad er CNC slibning?

Ved at benytte CNC slibning har man den fordel, at maskinerne programmeres til at køre fuldautomatisk. Det giver dig en sikkerhed for, at få ensartet høj kvalitet og en hurtig produktionstid.

5-Akset bearbejdning VMV-Teknik
CNC Fræsning VMV Teknik

Vi kan hjælpe dig med følgende inden for CNC slibning:

Både serie- og enkeltstyksproduktion

Slibning

CNC Planslibning

Profilslibning

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik's ekspertise omfatter ikke blot produktion af komplekse metaldele, men også en omfattende forståelse af kundernes behov og krav. Med vores avancerede CNC-teknologi og dygtige personale kan vi skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer selv de mest krævende projekter.

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp til. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning, og vi er dedikerede til at levere præcise og pålidelige løsninger.

Du kan kontakte os via e-mail på vmv-teknik@mail.dk for en indledende samtale om dine behov og krav. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefonnummeret +45 40 33 61 49. 

Skulle du stå over for en akut situation uden for vores normale åbningstider, er du stadig velkommen til at kontakte os på +45 40 33 61 49. Vi er her for at sikre, at dine produktionsbehov bliver imødekommet.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud