Computer Numerical Control

CNC slibning

Vi hos VMV-Teknik styrer alle opgaver sikkert gennem processen med vores faglige viden og professionelle tilgang til projektmodning, produktudvikling og produktionstekniske indsigt. Vi håndterer næsten alle seriestørrelser og alt fra opmåling og konstruktion til værktøjsfremstilling og værktøjsvedligeholdelse.

CNC slibning?

CNC (Computer Numerical Control) er en reference til produktionsmaskiner, hvor man ved hjælp af computere kan udarbejde og fremstille ens og komplekse dele i f.eks. metal. Omskæringen af materialet bliver styret af computer. Her kan computerprogrammer konvertere f.eks. tal og tegninger ved at indtaste koordinater.

Hvad er CNC slibning?

Ved at benytte CNC slibning har man den fordel, at maskinerne programmeres til at kører fuldautomatisk. Det giver dig en sikkerhed for, at få ensartet høj kvalitet og en hurtig produktionstid.

Vi kan hjælpe dig med følgende inden for CNC slibning:

Både serie- og enkeltstyksproduktion

Slibning

CNC Planslibning

Profilslibning

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning

Du kan kontakte os på mail vmv-teknik@mail.dk - hvor vi kan tale sammen, omkring hvad du skal have hjælp til. Du kan også ringe til os på tlf. +45 40 33 61 49. 

Har du brug for akut hjælp uden for åbningstid kan du få fat i os på +45 40 33 61 49.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud