Fræsning på CNC

3D fræsning

VMV-Teknik udfører fræsning og drejning med vores topmoderne CNC maskiner. Vi har yderst kompetente medarbejdere, som har stor fokus på at alt i forbindelse med produktionen bliver udført korrekt.

3D fræsning via CNC

Hos VMV-Teknik kan vi tilbyde 3D fræsning i forbindelse med CNC fræsning. Hos os, får du altid høj kvalitet og nøjagtighed. Vi udfører 3D fræsning efter lige præcis dit behov.

Når VMV-Teknik udfører CNC fræsning i f.eks. 3D fræsning – sørger vi for at have dig med hele vejen. Vi har fokus på vores kunder og vi mener, hos VMV-Teknik, at vi når længst – når vi i fællesskab fintænker og fastlægger alle opgavekrav i fællesskab. Derfor er du med i udviklingen på opgaven fra start til slut. Vi vægter din mening højt, og lytter altid til vores kunder, og sørger for at kunden er i centrum.

Hvordan kan 3D fræsning lade sig gøre? 

Vores CNC maskiner er udstyret med det nyeste hjælpeudstyr og derfor kan vi altid sikre den gode kvalitet til en fornuftig pris. VMV-Teknik lægger vægt på en høj leveringssikkerhed, og derfor leverer vi altid til den aftalte kvalitet samt tid.

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik's ekspertise omfatter ikke blot produktion af komplekse metaldele, men også en omfattende forståelse af kundernes behov og krav. Med vores avancerede CNC-teknologi og dygtige personale kan vi skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer selv de mest krævende projekter.

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp til. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning, og vi er dedikerede til at levere præcise og pålidelige løsninger.

Du kan kontakte os via e-mail på vmv-teknik@mail.dk for en indledende samtale om dine behov og krav. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefonnummeret +45 40 33 61 49. 

Skulle du stå over for en akut situation uden for vores normale åbningstider, er du stadig velkommen til at kontakte os på +45 40 33 61 49. Vi er her for at sikre, at dine produktionsbehov bliver imødekommet.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud