Fræsning på CNC

3D fræsning

VMV-Teknik udfører fræsning og drejning med vores topmoderne CNC maskiner. Vi har yderst kompetente medarbejdere, som har stor fokus på at alt i forbindelse med produktionen bliver udført korrekt.

3D fræsning via CNC

Hos VMV-Teknik kan vi tilbyde 3D fræsning i forbindelse med CNC fræsning. Hos os, får du altid høj kvalitet og nøjagtighed.

Når VMV-Teknik udfører CNC fræsning i f.eks. 3D fræsning – sørger vi for at have dig med hele vejen. Vi har fokus på vores kunder og vi mener, hos VMV-Teknik, at vi når længst – når vi i fællesskab fintænker og fastlægger alle opgavekrav i fællesskab. Derfor er du med i udviklingen på opgaven fra start til slut.

Hvordan kan 3D fræsning lade sig gøre? 

Vores CNC maskiner er udstyret med det nyeste hjælpeudstyr og derfor kan vi altid sikre den gode kvalitet til en fornuftig pris. VMV-Teknik lægger vægt på en høj leveringssikkerhed, og derfor leverer vi altid til den aftalte kvalitet samt tid.

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning

Du kan kontakte os på mail vmv-teknik@mail.dk - hvor vi kan tale sammen, omkring hvad du skal have hjælp til. Du kan også ringe til os på tlf. +45 40 33 61 49. 

Har du brug for akut hjælp uden for åbningstid kan du få fat i os på +45 40 33 61 49.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud