5-akset fræsning

cnc fræsning

Hos VMV-Teknik kan du få hjælp til CNC fræsning og 5-akset fræsning. Vi har kompetente medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med at få dét – som du mangler hjælp til inden for CNC fræsning og 5-akset fræsning.

CNC fræsning

Hvad er CNC fræsning?

CNC (Computer Numerical Control) er en reference til produktionsmaskiner, hvor man ved hjælp af computere kan udarbejde og fremstille ens og komplekse dele i f.eks. metal. Omskæringen af materialet bliver styret af computer. Her kan computerprogrammer konvertere f.eks. tal og tegninger ved at indtaste koordinater.

Fræsning benyttes bl.a. til at fremstille plane overflader. Fræsning er en drejning – som bruges i en bearbejdningsproces. Hele processen foregår på en maskine. Det roterende værktøj fjerner og skær det overflødige materiale fra på det emne, som der bliver arbejdet på. Selve emnet er fastspændt under fræsningen.

Hvad er 5-akset bearbejdning?

De moderne maskiner kan have flere akser, dog bruger man normalt maks 5 akser til at bearbejde materialet. Her arbejder alle 5 akser på samme tid.
En fuld – eller simultan 5-akset bearbejdning indeholder en kombination af 3 lineære akser og 2 rotative akser, som alle bevæger sig samtidigt. Maskinerne der bruger 5-akset fræsning kan bearbejde både metal og plast.

5-Akset bearbejdning VMV-Teknik
CNC Fræsning VMV Teknik

Vi kan hjælpe dig med følgende inden for CNC fræsning:

5-akset fræsning

CNC fræsning

Vertikal og horisontal fræsning

CNC præcisionsfræsning

Maksimal emnestørrelser op til 1500 x 600 x 500 mm

Både serie- og enkeltstyksproduktion

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik's ekspertise omfatter ikke blot produktion af komplekse metaldele, men også en omfattende forståelse af kundernes behov og krav. Med vores avancerede CNC-teknologi og dygtige personale kan vi skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer selv de mest krævende projekter.

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp til. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning, og vi er dedikerede til at levere præcise og pålidelige løsninger.

Du kan kontakte os via e-mail på vmv-teknik@mail.dk for en indledende samtale om dine behov og krav. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefonnummeret +45 40 33 61 49. 

Skulle du stå over for en akut situation uden for vores normale åbningstider, er du stadig velkommen til at kontakte os på +45 40 33 61 49. Vi er her for at sikre, at dine produktionsbehov bliver imødekommet.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud