Computer Numerical Control

CNC Drejning

Hos VMV-Teknik kan vi hjælpe dig med CNC drejning, idet vi har stor viden og erfaring inden for området.

Hvad er CNC drejning?

CNC (Computer Numerical Control) er en reference til produktionsmaskiner, hvor man ved hjælp af computere kan udarbejde og fremstille ens og komplekse dele i for eksempel metal. Omskæringen af materialet bliver styret af en computer. Her kan computerprogrammer konvertere f.eks. tal og tegninger ved at indtaste koordinater. CNC drejning foregår på en drejebænk og dette giver dig mange muligheder, idet vi har mulighed for at fremstille forskellige komponenter. Ligesom CNC fræsning foregår det på en spåntagende bearbejdningsproces. Her kan vi tilbyde drejede emner i god kvalitet.

Ved brug af drejning med CNC

Når man benytter CNC drejning – fremfor drejning UDEN CNC, er denne metode yderst effektiv og betydeligt optimeret. Processen er væsentligt hurtigere og en langt større gentagelsesnøjagtighed. Dette vil sige, at alle emner, som der bliver produceret er ens. 

Ved brug af en automatiseret proces – opstår der generelt væsentlige lavere fejlkvoter og bedre kvalitet fremfor ved manuel drejning.

5-Akset bearbejdning VMV-Teknik
CNC Fræsning VMV Teknik

Vi arbejder både med emner såsom:

Rustfrit stål

Aluminimum

Messing 

Kobber 

Stål 

3D fræs

lad os tale sammen

Kontakt os

VMV-Teknik's ekspertise omfatter ikke blot produktion af komplekse metaldele, men også en omfattende forståelse af kundernes behov og krav. Med vores avancerede CNC-teknologi og dygtige personale kan vi skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer selv de mest krævende projekter.

VMV-Teknik kan hjælpe dig med produktion af komplejse stykker metal. Vi har yderst dygtige medarbejdere og moderne maskiner, der kan hjælpe dig med dét - som du mangler hjælp til. Vi kan hjælpe dig med både CNC drejning, CNC fræsning og CNC slibning, og vi er dedikerede til at levere præcise og pålidelige løsninger.

Du kan kontakte os via e-mail på vmv-teknik@mail.dk for en indledende samtale om dine behov og krav. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefonnummeret +45 40 33 61 49. 

Skulle du stå over for en akut situation uden for vores normale åbningstider, er du stadig velkommen til at kontakte os på +45 40 33 61 49. Vi er her for at sikre, at dine produktionsbehov bliver imødekommet.


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 7.00- 16.00
Fredag kl. 7.00-15.00

Få et uforpligtende tilbud