Værdiskabende præcision

Vi brænder for opgaver med tårnhøje krav til tolerance, overflader og specifikationer. Jo mere kompliceret, jo bedre. Søg tilbud
Kontakt os i dag
Kontor

7572 6149

hjb@vmv-teknik.dk.185-210-177-47.mpf2.medieplanfyn.dk

Velkommen til VMV-Teknik

VMV Teknik er en moderne maskin- og værktøjsfabrik. Vi tilbyder værktøjsfremstilling til plastindustrien og bearbejdning af emner til bl.a. offshore branchen, industrien og maskinbyggere.

I samarbejde med dig som kunde overfører vi viden og præcision til værdiskabende fordele i deres produktion. Vi ved, hvor dyre produktionsstop kan være, men med et specialudviklet emne i den rigtige kvalitet kan antallet af stop nedbringes – med stor værdi for din bundlinje. Vi brænder for opgaver med høje krav til tolerancer og overflader. Jo mere kompliceret, jo bedre. Med venlig hilsen Henrik B. Jensen

…til mindste detalje

Billedet nedenfor viser den detaljegrad, vi arbejder med. Stålblokken måler 10x10x10 mm og er vist i 1:1. Stålblokken måler 10x10x10 mm og er vist i 1:1. På toppen af den har vi fræst en forhøjning på 1×1 mm. Heri har vi boret 16 små huller à 0,18 mm.

Kompetencer

Hos VMV Teknik styrer vi alle opgaver sikkert gennem processen med vores faglige viden og professionelle tilgang til projektmodning, produktudvikling og produktionstekniske indsigt.
CNC Fræsning
Tekst omkring CNC fræsning her
Slibning
Tekst omkring Slibning her
Gnistning
Tekst omkring Gnistning her
Fremstilling
Tekst omkring Fremstiling her

Hvad siger kunderne

Testimonials her hvis der er nogle? Udtalelse #1 John Doe Designer